Barion Pixel
Bryndzát vacsorára!
Gőcze Renáta
2023-03-03

Ahány ház annyi szokás, ki hogyan készíti el ezt a sajtkrémet. Megosztó is tud lenni, hisz a juhtúró jellegzetes ízét nem mindenki szereti.
Kellemesen ízesítve azonban nem hiszem, hogy van aki visszautasítja.

Hozzávalók

  • 200 gramm bryndza, azaz juhtúró
  • 150 gramm tejföl
  • bors
  • apróra vágott medvehagyma
    (Ötlet: Ültess a kertedbe egy kis tővel és nem okoz gondot tavasszal a beszerzése.)

A sztrapacska elengedhetetlen kiegészítőjeként ismert alapanyagot, szívesen használjuk saját receptjeinkben, elsősorban szlovák nemzeti ételekben kóstolhatjuk rendszeresen. A bryndza kissé csípős és sós, így sót nemigen kell használnunk, bármilyen ételt is készítünk belőle!
Készítsünk belőle tehát vacsorára egy gyors krémet!
Sokan reggelire is fogyasztják – ettől én óva intek mindenkit, hiszen a fő ízesítője a hagyma, legyen az bármilyen, kellemetlenséget ne okozzunk magunknak munkába menet 🙂

A juhtúrót villával kicsit nyomkodjuk össze, enyhén borsozzuk, tegyük hozzá a frissen vágott medvehagymát és tejföllel alaposan keverjük ki. Lehet játszani a tejföl arányával, ha valaki kevésbé kedveli a juhtúró jellegzetes ízét, tegyünk bele több tejfölt, ekkor az állaga kissé megváltozik, lágyabbá válik.
Ha kísérletezni szeretnél; használhatsz ízesítésnek még fűszerpaprikát (csemegét, csípőset), medvehagyma helyett fokhagymát, lilahagymát, vöröshagymát, metélőhagymát, tejföl mellé/helyett natúr sajtkrémet.

Jó étvágyat a vacsorához – válassz hozzá füstölt kolbászunkból!

Füstölt szárazkolbász - csemege
Füstölt szárazkolbász-csemege

1650Ft

Hozzávalók

  • 200 gramm bryndza, azaz juhtúró
  • 150 gramm tejföl
  • bors
  • apróra vágott medvehagyma
    (Ötlet: Ültess a kertedbe egy kis tővel és nem okoz gondot tavasszal a beszerzése.)

Bejegyzések

Kik vannak a Gőcze termékek mögött
Kik vannak a Gőcze Termékek mögött?
Gőcze Renáta
2020-05-24
Kik vannak a Gőcze termékek mögött
Kik vannak a Gőcze Termékek mögött?
Gőcze Renáta
2020-05-24
Cukormentes, IR-barát joghurt
Cukormentes, IR-barát joghurtot készíts magadnak otthon uzsonnára
Gőcze Renáta
2020-09-09
Cukormentes, IR-barát joghurt
Cukormentes, IR-barát joghurtot készíts magadnak otthon uzsonnára
Gőcze Renáta
2020-09-09
Méz
A méz jó torokgyulladásra, köhögésre
Gőcze Renáta
2020-10-16
Méz
A méz jó torokgyulladásra, köhögésre
Gőcze Renáta
2020-10-16
Bulgurkoch
Bulgurkoch
Gőcze Renáta
2019-12-04
Bulgurkoch
Bulgurkoch
Gőcze Renáta
2019-12-04
Körözött, a család kedvence
Körözött, a család kedvence
Gőcze Renáta
2023-04-12
Körözött, a család kedvence
Körözött, a család kedvence
Gőcze Renáta
2023-04-12

Termékajánló

Füstölt szárazkolbász-csemege

1650Ft

A sztrapacska elengedhetetlen kiegészítőjeként ismert alapanyagot, szívesen használjuk saját receptjeinkben, elsősorban szlovák nemzeti ételekben kóstolhatjuk rendszeresen. A bryndza kissé csípős és sós, így sót nemigen kell használnunk, bármilyen ételt is készítünk belőle!
Készítsünk belőle tehát vacsorára egy gyors krémet!
Sokan reggelire is fogyasztják – ettől én óva intek mindenkit, hiszen a fő ízesítője a hagyma, legyen az bármilyen, kellemetlenséget ne okozzunk magunknak munkába menet 🙂

A juhtúrót villával kicsit nyomkodjuk össze, enyhén borsozzuk, tegyük hozzá a frissen vágott medvehagymát és tejföllel alaposan keverjük ki. Lehet játszani a tejföl arányával, ha valaki kevésbé kedveli a juhtúró jellegzetes ízét, tegyünk bele több tejfölt, ekkor az állaga kissé megváltozik, lágyabbá válik.
Ha kísérletezni szeretnél; használhatsz ízesítésnek még fűszerpaprikát (csemegét, csípőset), medvehagyma helyett fokhagymát, lilahagymát, vöröshagymát, metélőhagymát, tejföl mellé/helyett natúr sajtkrémet.

Jó étvágyat a vacsorához – válassz hozzá füstölt kolbászunkból!

Füstölt szárazkolbász-csemege

1650Ft

Hozzávalók
  • 200 gramm bryndza, azaz juhtúró
  • 150 gramm tejföl
  • bors
  • apróra vágott medvehagyma
    (Ötlet: Ültess a kertedbe egy kis tővel és nem okoz gondot tavasszal a beszerzése.)

Bejegyzések

Kik vannak a Gőcze termékek mögött
Kik vannak a Gőcze Termékek mögött?
Gőcze Renáta
2020-05-24
Kik vannak a Gőcze termékek mögött
Kik vannak a Gőcze Termékek mögött?
Gőcze Renáta
2020-05-24
Cukormentes, IR-barát joghurt
Cukormentes, IR-barát joghurtot készíts magadnak otthon uzsonnára
Gőcze Renáta
2020-09-09
Cukormentes, IR-barát joghurt
Cukormentes, IR-barát joghurtot készíts magadnak otthon uzsonnára
Gőcze Renáta
2020-09-09
Méz
A méz jó torokgyulladásra, köhögésre
Gőcze Renáta
2020-10-16
Méz
A méz jó torokgyulladásra, köhögésre
Gőcze Renáta
2020-10-16
Bulgurkoch
Bulgurkoch
Gőcze Renáta
2019-12-04
Bulgurkoch
Bulgurkoch
Gőcze Renáta
2019-12-04
Bryndzát vacsorára!
Bryndzát vacsorára!
Gőcze Renáta
2023-03-03
Bryndzát vacsorára!
Bryndzát vacsorára!
Gőcze Renáta
2023-03-03

Termékajánló

Zakuszka – babos

1450Ft

Bejegyzések

Kik vannak a Gőcze termékek mögött
Kik vannak a Gőcze Termékek mögött?
Gőcze Renáta
2020-05-24
Kik vannak a Gőcze termékek mögött
Kik vannak a Gőcze Termékek mögött?
Gőcze Renáta
2020-05-24
Cukormentes, IR-barát joghurt
Cukormentes, IR-barát joghurtot készíts magadnak otthon uzsonnára
Gőcze Renáta
2020-09-09
Cukormentes, IR-barát joghurt
Cukormentes, IR-barát joghurtot készíts magadnak otthon uzsonnára
Gőcze Renáta
2020-09-09
Méz
A méz jó torokgyulladásra, köhögésre
Gőcze Renáta
2020-10-16
Méz
A méz jó torokgyulladásra, köhögésre
Gőcze Renáta
2020-10-16
Bulgurkoch
Bulgurkoch
Gőcze Renáta
2019-12-04
Bulgurkoch
Bulgurkoch
Gőcze Renáta
2019-12-04
Körözött, a család kedvence
Körözött, a család kedvence
Gőcze Renáta
2023-04-12
Körözött, a család kedvence
Körözött, a család kedvence
Gőcze Renáta
2023-04-12
Pikáns lilahagymalekvár
Pikáns lilahagymalekvár
Gőcze Renáta
2022-05-13
Pikáns lilahagymalekvár
Pikáns lilahagymalekvár
Gőcze Renáta
2022-05-13