Barion Pixel

Boldog csirkék

Természetesen, 
mint régen
Olyan embereknek ajánljuk boldog szárnyasainkat, akik szeretnének egészséges és ízletes élelmiszert fogyasztani! A szabad tartású csirke húsa finomabb, a nagyüzemi zárt nevelésű csirkékhez képest.
Olyan embereknek ajánljuk boldog szárnyasainkat, akik szeretnének egészséges és ízletes élelmiszert fogyasztani!

A pihétől az asztalig

Miért jó a szabadtartású csirke?

icon_GMO-mentes-tartas

Mert egészségesebb

A szabad tartású csirkéknek nagy mozgásterük van. Szabadon szaladgálhatnak, ami segíti az izomfejlődés, így a madaraink fittek és egészségesek. A szigorúan GMO mentes takarmányon felül gyógynövényeket és rovarokat csipegetnek, mely növeli a hús beltartalmi értékét.

prémium húsminőség

Mert jobb az íze

A szabad tartású csirkéknek lehetőségük van arra, hogy természetes módon éljenek. A szabadban folytatott életmód hozzájárul a hús texturáltabb, finomabb ízéhez. Lényegében a stresszmentes környezetben nevelt, egészségesebb csirke jobb minőségű terméket eredményez.

felelős állattartás

Mert etikusabb

Úgy véljük, hogy az etikus állattartás alapvető fontosságú és mindannyiunk javát szolgálja. Minden állat, amelyet gondozunk, megérdemli, hogy a lehető legjobb bánásmódban részesüljön. Az etikus tartás fontos pillére, hogy mindig csak annyi csirkét nevelünk, amire igény van.

Rendeld elő a saját boldog csirkédet

Rendeld meg csirkédet már most és mi boldog, teljes életet biztosítunk neki. A vágást követően konyhakész állapotban vákuumcsomagoltan adjuk át neked.

A szárnyasok ára:
(egy csirke kb. 1.8-2.5 kilogramm)

2900

Forint/kg

Válaszd ki, mely időpontokra szeretnél előrendelést leadni, majd írd be a kért darabszámot. Tervezett vágási időpontok a csirkék növekedésének függvényében módosulhatnak. Vágás előtt telefonon felvesszük veled a kapcsolatot.

Májusra minden csirkénk elkelt.

Júniusra minden csirkénk elkelt.

Csirke előrendelés 04-15

db
db
db
db
db
db