fbpx

Kortól függetlenül felcsillan a szemünk, ha ajándékozásról hallunk, hiszen kedvesség, szívesség van mögötte, általában valamilyen alkalom emlékezetessé tétele céljából adjuk.

Éppen ezért szeretnénk mindig tökéletes ajándékot választani, legyen az eredeti, egyedi, hasznos, amivel örömet szerezhetünk szeretteinknek. Nem csoda, ha néha tanácstalanná válunk, mi is legyen az.

Különbözőek vagyunk és nem mindenki leli örömét abban, hogy minden egyes alkalommal megtalálja mindenki számára az igazit és hatalmas nyűgnek éli meg, mert unják a sok elcsépelt ajándéktárgyakat – “tele van már vele a padlás” alapon….azonban ezek a haszontalannak tűnő tárgyakban is lássuk meg azt, hogy azt sugallja, valaki gondolt ránk.

Nagy örömünkre, rengeteg visszajelzés érkezett, hogy Gőcze termékeket kaptak barátaiktól, ismerőseiktől, közeli hozzátartozóiktól. Értékként kezelik a sok finomságot, melynek elfogyasztásakor az ajándékozó személye is megjelenik, hozzá kötik termékeink megismerését.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden vásárlónknak, akik értékes ajándéknak tekintik kézműves termékeinket, melyek a padlásra biztos nem kerülnek fel!