fbpx

Az egészséges táplálkozás szállóigéjévé vált a mondás “Az vagy, amit megeszel!”. Nemcsak az a fontos, hogy mit eszel, hanem az is hogy mit, mivel, mikor, mennyit és hogyan.

Egyre többen tapasztaljuk, mekkora kihívás mentesen és helyesen táplálkozni a mai világban, néha könnyebb az ételeket elkészíteni, mint megtalálni a megfelelő terméket. Így kezdődött a húskészítményekkel való kísérletezéseink, szerettünk volna nitrit- és egyéb adalékanyag-mentes terméket fogyasztani.
Termékeink előállításánál hagyományos eljárásokra törekszünk, így sózással, pácolással, füstöléssel, főzéssel, valamint ezek kombinálásával tartósítunk.
Akik ki szeretnének mozdulni az “E”-k fogságából ajánljuk májpástétomainkat is, melyeknél az üveges kiszerelést az eltarthatóság miatt választottuk, a dunsztolás miatt hónapokig elállnak a polcokon, könnyen varázsolhatunk változatos étkezést szeretteinknek. Többféle ízesítéssel készültünk, így mindenki megtalálja a számára ideális ízt. 
Natúr májpástétom – himalája só és bors hozzáadásával
Majorannás májpástétom – himalája só, bors és majoranna hozzáadásával
Zöldfűszeres – himalája só és 4féle zöldfűszer keverékével, melyeket saját magunk az ízesítés előtt örlünk
Újdonság is várható – a pikáns íz kedvelőit próbáljuk kiszolgálni!
Eltérő szokások vannak családoknál, ki mit fogyaszt reggelire, ebédre, vacsorára – nálunk ebédkor kerül főétel az asztalra, a reggeli és vacsora elengedhetetlen része a teljeskiörlésű kenyér (felszívódását tekintve jobb választás) előszeretettel fogyasztunk krémeket és füstölt árut, friss zöldségekkel. Hogy minél színesebb legyen a választék, célunk hogy minél több Gőcze termék kerüljön az asztalra!